THE  OCEAN RACE

The Ocean Race és una de les competicions de regata per equips més dures i llargues que existeix ja que els participants s’enfronten al gran repte de donar la Volta al Món.

Aquest gran esdeveniment esportiu requereix d’una preparació extraordinària i d’un gran esforç per part dels tripulants d’elit. Donen tot per la carrera les 24 hores del dia cercant avantatges que puguen marcar la diferència.

Com a novetat en aquesta pròxima edició, eixiran dues classes de vaixells: els IMOCA 60 d’alta tecnologia i els monotips VO65. Els nous vaixells de vela IMOCA 60: són d’alt rendiment amb foils que s’alimenten d’una font d’energia 100% renovable.

The Ocean Race 2023 visitarà un total de nou ciutats al llarg d’un període de 6 mesos. Els equips recorreran un total de 7 etapes passant per les següents ciutats: Alacant, Cap Verd, Ciutat del Cap, Itajaí, Newport, Aarhus, Kiel Fly-by, la Haia i Gènova.

Alacant serà Port d’Eixida de la Volta al Món a Vela, per cinquena vegada en la història de la regata.

Per a celebrar l’eixida dels vaixells el 15 de gener de 2023, el Moll de Llevant d’Alacant acollirà l’Ocean Live Park del 7 al 15 de gener. Durant tota aqueixa setmana, tindran lloc activitats gratuïtes i per a tots els públics, des de tallers, espectacles, concerts a competicions de Gaming.