Patrocini Alacant Port d’Eixida

The Ocean Race és un esdeveniment esportiu internacional de gran escala, acompanyat d’una història humana amb el poder emocional d’amplificar les marques que formen part de l’esdeveniment i d’impulsar la transformació empresarial. L’esdeveniment reuneix els millors regatistas que durant un període de diversos mesos naveguen al voltant del món, parant en països de diversos continents i deixant un llegat important per les ciutats que visita.

L’esdeveniment posa a l’abast de els pròxims patrocinadors i col·laboradors una plataforma comercial única a Alacant Port d’Eixida de la Volta al Món a Vela, amb la finalitat que la seua empresa patrocine o col·labore a mesura en un esdeveniment d’escala mundial.

Patrocinadors Alacant Port d’Eixida 2023

Per què la seua empresa ha d’invertir en un esdeveniment com The Ocean Race?

Si la seua empresa cerca formar part d’un esdeveniment exclusiu, comptar amb experiències úniques, tenir cobertura en un pla de mitjans i/o accés a un contingut de gran impacte per a la seua marca i les seues campanyes publicitàries, a més de tenir la possibilitat de gaudir de grans avantatges fiscals, no ha de deixar passar aquesta oportunitat.

Informació de contacte
Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana, S.A.O

Avda. Jean Claude Combaldieu s/n (Ciudad de la Luz)
Edifici de Suport a Producció 3
03008 Alicante

Telf: +34 965 90 80 90
Fax: +34 965 90 80 97

Mail: info@sptcv.net