Concerts

La programació de concerts previstos amb motiu de la pròxima edició d’Alacant Port d’Eixida de la Volta al Món a Vela, tindrà lloc del 7 al 15 de gener de 2023 i comptarà amb Second i Viva Suècia, Esbudellant la història, Cheti, ‘Rock en família. Anys 80’, Sidecars i Sidonie

L’oferta musical es desenvoluparà en l’espai de concerts habilitat en el Moll 14, dins del recinte de l’Ocean Live Park (conegut en anteriors edicions com a zona del race village).

El cicle de concerts d’Alacant Port d’Eixida arrancarà a les 20.30 hores del dissabte 7 de gener, amb el doble concert de dos de les bandes indie referents del panorama nacional, com són Second + Visca Suècia.

El grup Second ha anunciat recentment la seua decisió de separar-se després de 25 anys de trajectòria i amb 10 discos publicats, per la qual cosa aquesta cita a Alacant serà l’última oportunitat per als seus fans de veure’ls en directe en la nostra terra.

Per part seua, la banda Viva Suècia arribarà a l’Ocean Live Park en el marc del seu gira ‘L’amor de la classe que siga’, amb un nou disc que està sent un gran èxit després de romandre diverses setmanes en el nº1 de vendes a Espanya.

El diumenge 8 de gener comptarà amb el concert de ‘Esbudellant la història’, a les 12.30 hores, destinat a un públic familiar. Aquest grup parodia amb un humor característic en forma de cançó des de contes infantils fins a personatges mitològics i de la cultura popular.

El divendres 13 de gener, a les 20.30 hores, Cheti oferirà un concert de caràcter gratuït en el qual el “bon rotllo” està garantit. Aquest jove il·licità és cantautor i el seu estil sol moure’s entre el pop, flamenc i ritmes llatins, amb melodies lleugeres i pegadizas que van acompanyades de lletres positives i evoquen imatges quotidianes que ens representa a tots.

El dissabte 14 de gener, a les 12.30 hores, l’Ocean Live Park acollirà l’espectacle musical

Rock en família. Anys 80, amb djs o playlist de música dels 80, també gratuït. La idea d’aquesta agrupació musical és descobrir als més xicotets i, que els pares gaudisquen amb ells, les cançons més sonades d’artistes i bandes més mítiques del pop i del rock internacional com Queen, AC/DC, Metalica, Guns and Roses, The Beatles, Mecano, Michael Jackson…

Aqueix mateix dia, a les 20.30 hores, Alacant Port d’Eixida oferirà el doble concert de dues bandes que faran les delícies del públic, Sidecars i Sidonie.

Sidecars torna a Alacant un any més per a presentar el nou disc ‘Tretze’ acabat d’eixir del forn, llançat al setembre de 2022. Actualment estan enfocats en el tour amb la finalitat de complaure al públic amb les seues emocionants cançons en les diverses presentacions en viu que tenen programades.

Per part seua, Sidonie, amb més de mig milió d’oïdors mensuals en Spotify, és una banda amb un gran recorregut musical de 25 anys i 10 àlbums d’estudi. Entre les fites recents del grup està l’haver sigut teloners dels Rolling Stones en el Wanda Metropolità de Madrid.

Les entrades dels concerts d’Alacant Port d’Eixida estan a la venda en en www.entradas.com