NEXT Electric Motors serà vehicle oficial d’Alacant Port d’Eixida – Tornada al Món a Vela

L’empresa alacantina de motos elèctriques signatura un acord de patrocini amb Alacant Port d’Eixida, que celebrarà l’eixida dels vaixells el 15 de gener 2023.

Alacant, 28 de Desembre.- En la seua cerca de continuar creixent, NEXT Electric Motors ha signat un acord de col·laboració amb Alacant Port d’Eixida (APS), i posa a disposició les seues motos elèctriques, per a mobilitzar a l’equip d’APS que treballa en l’organització de les activitats programades del 7 al 15 de gener en el recinte de l’Ocean Live Park, Moll de Llevant a Alacant, amb motiu de l’Eixida de la Volta al Món a Vela de The Ocean Race.

The Ocean Race és una de les competicions nàutiques per equips més dures, aquest esdeveniment esportiu d’escala internacional reuneix els millors regatistas del món.

Aquesta edició visitarà un total de nou ciutats al llarg d’un període de 6 mesos, passant pels següents punts: Alacant, Cap Verd, Ciutat del Cap, Itkaí, Newport, Aarhus, Kiel Fly-by, la Haia i Gènova.

Com a novetat en aquesta edició, eixiran dues classes de vaixells d’alt rendiment: els nous vaixells de vela IMOCA 60, un tipus d’embarcació d’alt rendiment amb foils que s’alimenten d’una font d’energia 100% renovable, i els VO65, que ja van participar en anteriors edicions.

NEXT Electric Motors és una empresa alacantina que està revolucionant el mercat de les motos elèctriques, gràcies als seus escúters elèctrics que per disseny i autonomia són els més atractius del mercat.

Fundada en 2017, NEXT Electric Motors es va fundar en 2017 per emprenedors apassionats del món del motor i la tecnologia convençuts que el futur de la mobilitat serà 100% elèctric. Aquesta signatura ajuda a la transició cap a una mobilitat responsable. Per a això, aposta per la sustentabilitat i innovació.