Alacant Port d’Eixida comptarà aquest diumenge amb una exhibició aèria de la Patrulla Àguila per a acomiadar als vaixells de The Ocean Race

La patrulla acrobàtica realitzarà un espectacle sobre el Port d’Alacant, el 15 de gener a les 16.30 hores, amb motiu de l’eixida de la Volta al Món

 

Alacant, dijous 12 de gener de 2023.- La Patrulla Àguila de l’Exèrcit de l’Aire i de l’Espai realitzarà aquest diumenge 15 de gener, a les 16:30h. una exhibició aèria sobre el Port d’Alacant, amb motiu de l’eixida de les embarcacions per a emprendre la Volta al Món a vela de The Ocean Race.

La patrulla acrobàtica de l’Exèrcit de l’Aire i de l’Espai comptarà amb cinc avions que realitzaran un vol emblemàtic sobre la façana marítima de la ciutat d’Alacant, coincidint amb el tret d’eixida de les embarcacions per a emprendre la volta transoceànica.

Aquest serà l’últim i gran dia de la programació d’Alacant Port d’Eixida, l’esdeveniment global organitzat per la Generalitat Valenciana que des del passat 7 de gener desplega un extens programa d’activitats d’oci al voltant de l’esport nàutic, la innovació i la sostenibilitat mediambiental.

En aquesta ocasió, la composició de la Patrulla Àguila estarà formada per cinc avions espanyols CASA C-101, un tipus d’aeronau biplaça que aconsegueixen aconseguir una velocitat de 770 km/h i una altitud de 42.000 peus (12,6 km). Durant l’exhibició d’aquest diumenge, faran un ‘ball aèri’ i acrobàcies sobre el cel d’Alacant desplegant els colors de la bandera espanyola.