Alacant Port d’Eixida registra un seguiment històric en les seues xarxes socials amb 3 milions de comptes aconseguits

La Generalitat ha aconseguit multiplicar la projecció d’Alacant Port d’Eixida a través de la promoció i la cobertura de l’esdeveniment en els canals digitals

 

La present edició d’Alacant Port d’Eixida, l’esdeveniment global organitzat per la Generalitat Valenciana amb motiu de l’inici de la Volta al Món a vela des d’Alacant, amb un èxit absolut d’assistència, ha tingut també un seguiment històric en els seus canals digitals. Les seues xarxes socials han aconseguit un abast de tres milions de persones en els últims dos mesos, un milió d’elles durant la pròpia celebració, del 7 al 15 de gener.

Si les xifres d’assistència presencial al recinte Ocean Live Park en aquesta edició han sigut les més altes de les cinc edicions, amb 303.000 visitants al llarg de tota la setmana i una mitjana diària de 35.000 visites, aquesta tendència també s’ha traslladat al món virtual, on Alacant Port d’Eixida ha tingut un seguiment històric en els seus canals d’Instagram, Facebook, Twitter i Youtube.

Les xarxes socials d’Alacant Port d’Eixida han generat 1.733 publicacions en els últims dos mesos, 1.200 d’elles entre el 7 i el 15 de gener, que han rebut 1.300 esments, de les quals 720 s’han produït en publicacions digitals i 550 han sigut en xarxes socials.

Aquests esments en mitjans de comunicació digitals i blogs, entre altres, han tingut un abast de 19,2 milions de persones, mentre que els esments en xarxes socials han aconseguit 1,2 milions de persones.

En xarxes socials tan populars com Facebook i Instagram, durant l’esdeveniment s’han realitzat una mitjana de 60 publicacions diàries, inclosos reels, stories i directes. El canal de Youtube, per part seua, ha aconseguit prop de 185.000 visualitzacions, amb 2.000 hores de reproducció, prop de 14.700 impressions.

Tota la campanya duta a terme en els canals digitals d’Alacant Port d’Eixida ha permès tenir un impacte que, en termes de Valor Equivalent de Publicitat, conegut com a AVE, ha sigut d’1.745.000 euros.

Per comptes, en Instagram s’han comptabilitzat 1,35 milions de comptes aconseguits (573.000 durant l’esdeveniment) mentre que en Facebook la xifra s’eleva a 1,31 milions (224.000 entre el 7 i el 15 de gener). En cadascuna d’aqueixes xarxes s’ha publicat una mitjana de 60 publicacions diàries, inclosos reels, stories i directes.