documental de The Ocean Race

Ciutat de la Llum acull la projecció de ‘A Voyage of Discovery: The Ocean Race’

Aquest documental està produït per Warner Bros. Discovery i presenta una immersió profunda en les vides dels regatistas i equips que van competir en l’última edició de la volta al món a vela.

Coincidint amb el recent aniversari de l’eixida de la regata The Ocean Race des d’Alacant, les instal·lacions de Ciutat de la Llum acullen aquest dijous la projecció de ‘A Voyage of Discovery: The Ocean Race’. Aquest és un documental exclusiu produït per Warner Bros. Discovery (WBD) que presenta una immersió profunda en les vides dels regatistas i equips que van competir en l’última edició de la volta al món a vela.

D’aquesta manera, l’Auditori del Centre d’Estudis de Ciutat de la Llum obrirà les seues portes a les 18.00 hores per a oferir les tres parts d’aquest documental únic. Es tracta d’una visió que ha volgut anar més enllà de la cobertura de la carrera per a oferir la història humana viscuda pels atletes. Per a això arreplega imatges mai abans vistes d’alguns dels moments més extrems i emocionants de l’última edició de la volta al món.

‘A Voyage of Discovery: The Ocean Race’ arriba ara a la pantalla gran en Ciutat de la Llum gràcies a la col·laboració entre The Ocean Race i Societat de Projectes per a la Transformació Digital (SPTD) . Aquest organisme públic gestiona els estudis de cinema alacantins i l’organització d’Alacant Port d’Eixida, l’esdeveniment global amb motiu de la partida dels vaixells des d’Alacant.

Arriba ara a la pantalla gran en les instal·lacions dels estudis de Ciutat de la Llum per a donar visibilitat i mantenir present la mítica regata a Alacant

El director general de SPTD i de Ciutat de la Llum, Fermín Crespo, ha mostrat la seua satisfacció per aquesta iniciativa organitzada al costat de The Ocean Race. A més, ha remarcat el valor didàctic i de difusió que té aquesta línia de col·laboració per a donar visibilitat i mantenir present la mítica regata a Alacant.

El director de Màrqueting i gestió de Ciutats Seu The Ocean Race, Mirko Groeschner, per la seua part ha confiat que “aquests 3 episodis ajuden el públic alacantí a seguir tota l’acció entre bastidors de l’edició 2022-23 i a reviure la història humana i el drama de la regata amb tripulació completa més dura del món”. Així mateix, ha afegit que “estem desitjant compartir amb tots i totes les pròximes edicions d’aquesta increïble aventura”.