ON ESTEM?

I COM ARRIBAR A NOSALTRES…

Autobús: Línies 21N, 22N, 23N, 24N, C6, Turibús-Bus Turístic. Parada Plaça Porta del Mar

Més Informació

COMO ARRIBAR A ALACANT

Es pot arribar a Alacant a través de l’autopista AP 7, que recorre la província de sud-oest a nord-est, connectant al nord amb València i al sud amb Múrcia i Andalusia. També es pot accedir per la A-31 que enllaça amb Madrid A-31, Autovia Madrid-Alacant. Des de Madrid, uneix l’interior d’Espanya amb la ciutat d’Alacant.
A-7. Autovia. Connecta Alacant amb el sud de la província i d’Espanya per l’interior i amb l’interior de la Comunitat Valenciana.
AP.7 Autopista de peatge . Connecta Alacant amb el sud d’Espanya i amb la costa de la Comunitat Valenciana, i Catalunya. N-332. Carretera nacional. Connecta la ciutat d’Alacant amb la costa sud i nord de la província d’Alacant N.340. Carretera nacional que connecta la ciutat d’Alacant amb l’interior de la província (fins a Múrcia).

L’estació central d’autobusos connecta Alacant amb altres municipis de la província , amb altres capitals espanyoles i europees així com amb el Marroc.

Más Información

AVE Madrid Alacant
AVE Madrid-Alacant. Temps de recorregut aproximat: 2h 30m. Els trens AVE amb destinació a Alacant tenen parada en: Madrid, Conca, Albacete i Villena.

Trens Llarga distància i Rodalia 
Des d’Alacant es pot partir amb tren a través de la xarxa nacional que uneix la província amb tota Espanya.

Más Información

El aeropuerto de El Altet (ALC) se encuentra situado a 9 km al suroeste de la ciudad de Alicante, en el término municipal de Elche.

Más Información

L’accés a l’aeroport es realitza per la A-7 i N-332, sent el temps mitjà del recorregut des de fins al centre d’Alacant de 15 minuts, 30 minuts en hora punta.
Hi ha una parada de Taxis enfront de la porta d’Arribades.
La línia d’autobús C6 Alacant-Aeroport connecta l’edifici terminal de l’Aeroport L’Altet (ALC) amb el centre d’Alacant cada 20 minuts, tots els dies de l’any, amb parada en l’estació de trens Renfe  i altres punts estratègics d’Alacant.

Más Información