QUÉ ÉS ALACANT PORT DE TROBADA?

DEL 28 AL 31 DE MARÇ T’ESPEREM EN ALACANT PORT DE TROBADA.

L’Ocean Race, un dels esdeveniments més importants de vela al costat dels Jocs Olímpics i la Copa Amèrica, ha comptat amb Alacant com a seu d’eixida en quatre ocasions -2008, 2011, 2014 i 2017- i emplaçant-la en el mateix lloc per a les dues pròximes edicions.

Però, de què tracta l’Ocean Race?

Aquesta regata suposa la Volta al Món a Vela en etapes durant més de huit mesos, de diferents equips amb tripulació mixta i sumant més de 45 anys d’història. És una de les proves més dures de l’esport de la vela amb un nivell d’emoció i esforç humà incomparable, resumint-se així com l’autèntica prova de l’excel·lència en l’esport de la vela en el món.

I Alacant Port de Trobada?

L’eixida de la Volta al Món a Vela des d’Alacant reporta múltiples actuacions en el seu entorn, per això els diferents sectors tant institucionals, empresarials, societaris, mitjans de comunicació i altres organismes, defensen la seua continuïtat per a potenciar i prolongar els efectes de la gran incidència i retorn econòmic que suposa aquest esdeveniment per a la Comunitat Valenciana.

Així és com al març de 2019 naix la primera edició d’ALACANT PORT DE TROBADA, un esdeveniment concebut per a mantindre viu l’esperit de la Volta al Món a Vela entre la celebració de cada edició i potenciar les sinergies que es generen amb ella.

Els dies 28, 29, 30 i 31 de març, tots els amants de la mar viuran l’experiència del Mediterrani compartint una àmplia proposta d’activitats i esports i gaudint de les sorpreses que els oferirà un esdeveniment que promet ser inoblidable.

ACTIVITATS EN ALACANT PORT DE TROBADA

Activitats

ALACANT PORT DE TROBADA

CONEIX PORT DE TROBADA

VEURE PORT DE TROBADA

GALERIA D’IMATGES